Een investering in uzelf

Permanente make-up is gemakkelijk! Het laat de natuurlijke trekken beter tot zijn uiting komen. Je staat op en je hebt een wakkere, verzorgde blik, de permanente make-up van de wenkbrauwen lift het gelaat, maakt je blik stralender & jonger! Ons schoonheidsinstituut gelegen te Haacht heeft een jarenlange ervaring met het toepassen van permanente make-up!

Zo gemakkelijk! Pijn is verleden tijd!

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd wil uitzien of bijvoorbeeld weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up dé oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook tijdens het sporten of in de sauna en tijdens het zwemmen, uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit. Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen. Kom langs in ons schoonheidsinstituut gelegen te Haacht en vraag onze specialisten naar meer informatie omtrent permanente make-up. Of geef ons een seintje via het contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren door ons team van opgeleide schoonheidsspecialisten.

BLUSH garandeert een professionele uitvoering!

 

persoon1      persoon2
persoon4     persoon3


Blush staat voor persoonlijke service en kwaliteit

Kom langs in ons schoonheidsinstituut in Haacht, en laat u vrijblijvend adviseren door ons team van opgeleide schoonheidsspecialisten.