Vaderdag 2018

Op zondag 10 juni mogen de papa’s nog eens goed verwend worden! Daarom krijgen ze vanaf 01 juni 20% korting* op alles!!  Kom dus zeker eens langs bij Blush, je vindt vast het perfecte cadeau voor vaderdag. 

*actie geldig van 01/06/2018 tem 09/06/2018 – niet cumuleerbaar met andere acties en promoties

Lees verder


Lente Event 2018

Het is weer feest bij Blush. Op dinsdag 1 mei zijn onze deuren speciaal weer geopend voor jou. Je kan zoals gewoonlijk genieten van een hapje en een drankje, maar ook van persoonlijk make up-, huid-, en verzorgingsadvies. We hebben natuurlijk ook nog andere verrassingen en geschenkjes in petto voor jou, kom ze ontdekken in onze winkel.

*voorwaarden geschenkjes verkrijgbaar in de winkel

Lees verder


Valentijn 2018

Love is in the air!!
Nog even en het is weer zo ver, de dag van de liefde
Wil jij jouw geliefde verrassen met een romantisch geschenk? Kom dan gerust even langs want voor alle tortelduifjes bieden wij t.e.m. 14/02 een korting van 20%
Tot snel!

*actie geldig van 07/02/2018 t.e.m. 14/02/2018 – niet cumuleerbaar met andere acties of promoties

Lees verder


Kerstweekend

Op vrijdag 15 december is het weer zover, onze jaarlijkse Kerstnocturne. Deze keer houden we het niet bij 1 avond, maar bieden we het hele weekend tal van animatie, hapjes en natuurlijk ook bubbels. Iedereen is dus meer dan welkom!

 • HAPJES
 • BUBBELS
 • MAKE UP ADVIES
 • VERZORGINGSADVIES
 • PARFUM ADVIES

Op vrijdag kan je genieten van onze Kerstnocturne van 18u tot 21u. Er zijn hapjes, bubbels, Make Up advies, verzorgingsadvies en parfum advies.  Zaterdag hebben we de eer om Dior en Clinique te mogen ontvangen met hun prachtige animatie en op zondag tijdens de gezellige Kerstmarkt van Haacht, zijn we natuurlijk ook geopend. Jij komt toch ook?

Van 8 december t.e.m. 17 december 2017 ontvang je ook nog eens 20% korting* op al onze producten!

*actie geldig van 08/12/2017 tem 17/12/2017 – niet cumuleerbaar met andere acties en promoties

Lees verder


Vacature

Wij zijn op zoek naar een nieuwe schoonheidsspecialiste om ons topteam te versterken in het vernieuwde instituut. Ken je iemand of ben je zelf op zoek naar een leuke job in regio Haacht? Geef ons dan zeker een seintje via gisele@blushparfumerie.be.

Lees verder


Vaderdag

Op zondag 11 juni is het de dag van de papa’s! Kom dus zeker eens langs bij Blush, je vindt vast het perfecte cadeau voor vaderdag. Om de papa’s nog eens extra in de watten te leggen geven we een korting* van 20% op al onze producten.

*actie geldig van 06/06/2017 tem 10/06/2017 – niet cumuleerbaar met andere acties en promoties

Lees verder


Lente-Event

Op maandag 1 mei zijn we niet alleen geopend, we nodigen jullie ook van harte uit op ons Lente-Event. We zijn geopend van 10u tot 17. Iedereen is dus meer dan welkom voor een hapje, een tapje en een uiterst gezellige sfeer. Om de mama’s extra in de watten te leggen, ontvang je nog een korting* van 20% op al onze producten.

 • DRINKS
 • FOOD
 • HAPPINESS

*actie geldig van 01/05/2017 tem 14/05/2017 – niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Lees verder


Valentijnsactie

Vanaf dinsdag 7 februari t.e.m. dinsdag 14 februari leggen we alle tortelduifjes nog eens goed in de watten. Kom tijdens deze periode naar onze winkel en ontvang 20% korting op al onze producten.
Tot snel! En alvast een heel gelukkige Valentijn gewenst!

Lees verder


Kerstnocturne

Op vrijdag 16 december maken we het Haachtse gemeenteplein weer gezelliger dan ooit 🙂 De winkels MILADY, ARTSON FASHION, EXES en natuurlijk ook BLUSH hebben de handen in elkaar geslagen om van de Kerstnocturne weer een spetterend feest te maken. Iedereen is dus meer dan welkom tussen 16u en 20u voor een hapje en een tapje met Music on Wheels. Jij komt toch ook? Bij Blush ontvang je ook nog eens een extra korting van 20%* op al onze producten.

 • MUSIC ON WHEELS (van Paul Vermeulen)
 • BUBBELS
 • OESTERKONING
 • BOUILLON BAR

*actie geldig van 9/12/2016 tem 17/12/2016 – niet cumuleerbaar met andere acties of promoties – actie enkel geldig bij Blush, niet in de andere winkels.

Lees verder


30 Jaar Blush

Op zaterdag 15 oktober, tussen 10u en 20u, vieren we samen met jou het 30-jarig bestaan en de facelift van ons instituut. Buiten food & drinks en een uiterst gezellige sfeer, kan je bij ons vanaf 10u genieten van demonstraties van de nieuwste beauty technologieën. Er zal zowel een Make-up bar aanwezig zijn van Sisley alsook een Lip-Event van Dior. Ook krijg je 20% korting op al onze producten!

Jullie zijn natuurlijk van harte welkom.

Reserveer alvast een gratis demo-behandeling permanente ontharing of huidverbetering: 016 60 22 13 (plaatsen zijn beperkt)

Tot dan!

Het Blush-team

Lees verder