Slanker en steviger, waar je maar wilt!

Endermologie

De natuurlijke mechanismen van slankheid begrijpen

Ondanks een perfecte hygiëne komt het vaak voor dat de vetcellen (adipocyten) veel meer vet opslaan dan ze afvoeren. Door de ophoping van het vet en water, zullen de wanden die de cellen beschermen (septa) het huidoppervlak uitrekken waardoor er kuiltjes ontstaan.

Deze onesthetische en vaak pijnlijke vetzones blijven onverschillig voor lichaamsbeweging en diëten. Na verloop van tijd zullen de verjongingscellen (fibroblasten) hun collageen- en elastineproductie ook afremmen, wat verslapping van de huid veroorzaakt.Endermologie

Gelokaliseerde en hardnekkige vetten aanpakken

Endermologie, al meer dan 30 jaar toegepast door duizenden vrouwen en goedgekeurd door de strenge FDA (Food and Drug administration), is een natuurlijke en aangename techniek die de huid zachtjes mobiliseert om de stofwisseling te stimuleren, de vermindering van hardnekkig vet te activeren, kuiltjes glad te strijken en de contouren te verstevigen, waar u maar wilt.

Naast een evenwichtige voeding en regelmatige fysieke activiteit, begeleidt ENDERMOLOGIE u met professionele verzorging die is aangepast aan uw behoeften en een cosmetisch antwoord voor thuisverzorging.

Hoe verloopt een Endermologie-behandeling?

Na een persoonlijke evaluatie stelt de professional opgeleid door de LPG, uw verzorgingsprogramma op. U doet uw persoonlijke Endermowear-kleding aan en vervolgens plaatst uw specialist de behandelingskop op uw lichaam en worden de tracés en instellingen aangepast aan uw doelinstellingen (vetvermindering, gladstrijken, verstevigen, silhouette vormgeven). U moet zich alleen maar ontspannen!

Doet het pijn?

Hoewel de behandeling intens en doeltreffend is, mag de behandeling nooit pijn doen en moet het een echt moment van welzijn zijn. Vraag aan uw LPG-specialist om de instellingen aan te passen aan uw gevoel.


Blush staat voor persoonlijke service en kwaliteit

Kom langs in ons schoonheidsinstituut in Haacht, en laat u vrijblijvend adviseren door ons team van opgeleide schoonheidsspecialisten.